torstai 10. huhtikuuta 2008

Uutisia.


1. Aiemmin etsintäkuulutetut laventelinsiniset Valiseren rintsit ovat ilmoittaneet olemassaolostaan. Olivat hermolomalla sängyn alla, palasivat kotiin vahingoittumattomina. Esprit'n housuista otetaan edelleen vastaan havaintoja. Samoin yhdestä kappaleesta mustaharmaaraidallista marimekon sukkaa.

2. Hilman silmät alkoivat maanantaina vuotaa epämääräisen vihreätä töhnää. Tiistaiaamuna mentiinkin sitten käymään lääkärillä, joka tunki silmiin paperiliuskoja ja kirkkaanvihreitä tippoja, ja sanoi sitten, että silmät ovat ehjät mutta limakalvot ärhäkästi tulehtuneet. Saatiin tippoja. Hilma oli reipas.

3. Minulla on otsatukka! Tai no, olihan minulla ennenkin, sellainen sivuun vedetty, mutta nyt on ihan sellainen normaali, alaspäin suuntautunut. Totuttelen edelleen.

4. Huomenna tulee kaksi viikkoa siitä, kun söin edellisen kerran karkkia. Outoa: en edes tietoisesti, tai siis päättämällä päättänyt ryhtyä lakkoon. Ei vain ole tehnyt mieli. Paitsi eilen illalla oli vähän suklaanhimoa ilmassa, mutta se oli vain siksi, kun otti päähän. Meni ohi, sekä himot että otatukset.

5. Seuraavaksi aion tiskata ja imuroida. Käsittämätöntä, minkä määrän hiekkaa kaksi koiraa saa kannettua sisään muutamassa päivässä...

Ei kommentteja: