torstai 3. heinäkuuta 2008

Call Me Mellow.


Päätin eilen nukkumaan mennessä, että herään tänään energisenä ja hyvää tuulta uhkuen. No ei, ei se mennyt niin. Ensinnäkään en saanut unta, joten kiepuin lakanoissa aamukolmeen, joten olettaa saattaa, että aamulla väsyttää. Niin teki. Toiseksi, kun sitten yhdeksän jälkeen heräsin, satoi vettä. Niin että höh.

Aurinko kuitenkin tunki esiin päivällä, ja mielialakin kohosi ihan huomaamatta. Vaikken saanut tehtyä yhtään mitään. Tiskivuorella voisi harrastaa jo kiipeilyä ja lattioilla vilistelee kennelillinen pölykoiria. Mutta miksi tehdä tänään sellaista, jonka voi vallan hyvin jättää huomiseen? :P Normaalina päivänä olisin ehkä kärsinyt jonkinasteisesta itseinhosta, mutta ehkä leijun vieläkin toissapäiväisten euforiahuurujen voimalla - palautin nimittäin viimeiset ruotsin kirjallisuusesseet. Tuli kovin aikaansaanut olo, huolimatta siitä, että kyseiset tekeleet olisi pitänyt palauttaa jo hyvin, hyvin kauan sitten.

Sitten kävin vielä kaupungilla hoitamassa pari asiaa ja lipitin jääteetä terassilla S:n kanssa. Oikein kesäistä.

Ja nyt on perin tyytyväinen olo. Ettei jopa peräti seestynyt. Ensi viikolla ei ehkä ehdi seestyä, joten varmaan ihan hyvä täydentää varastoja nyt.

Ei kommentteja: