torstai 15. maaliskuuta 2007

Koiran täytyy tehdä mitä koiran täytyy tehdä

Kusti oli vähän askarrellut eilispäivän aikana.

Eteisen lattialla odotti pieneksi silpuksi revitty nenäliinapaketti, molemmista päistään järsitty muovinen kampa sekä Bepanthen-tuubi, joka ei ollut kärsinyt pahempia vaurioita.

Olohuoneen lattialta löytyi puoliksi syöty muovinen hiusklipsi sekä fööniharja, joka oli osittain menettänyt ympyrälieriömäisen muotonsa ja saanut ovaaleja kurveja tilalle.

Makuuhuoneen kirjoituspöydän alle sijoitetusta roskakorista oli kaivettu rutattu paperi, ja tämä mytty oli huolella aseteltu matolle.

Kaikki koiran lelut ovat esillä yötä päivää. Sillä on myös puruluu, mitä se voisi järsiä. Ilmeisesti kielletty hedelmä (tai fööniharja) on kuitenkin se kaikkein makein.

Lisäys: Tänään oli kyytiä saanut se samainen Bepanthen-tuubi, jonka kyllä luulin laittaneeni koiran ulottumattomiin, taas yksi muovinen hiusklipsi, sekä vessaan likapyykkikorin päälle jäänyt tyhjä vessapaperirulla. Onhan se tietysti hyvä, että osaa viihdyttää itseään kun on tylsää, mutta...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ihan kuin pienen lapsen kanssa. Sillä käy selvästi aika pitkäksi! Ei muuta ku väsytät iltasin sitä sairaan pitkillä kävelylenkeillä ja käyt jossain koira-aitauksessa sen kanssa riehumassa tai jotain..?

Ootko koittanu niitä jotain temppu tai aktivointipalloja? Niihin voi laittaa namia sisälle ja sitten ku sitä tarpeeksi kauan rassaa niin saa herkkua. Olisko siitä mitään apua? Meidän vanhempien vanhalle koiralle oli kaikkein hauskinta, jos iskin esimerkiksi makkaran palasia sellasiin tyhjiin vessapaperi ja talouspaperihylsyihin, ja sitten taitoin sen päistä niin että oli vähän avaamistakin. Helppoa ja halpaa, ja on koiralla edes vähän askaretta...

Tai sitten ei auta ku että akikki irtain vain niin ylös ettei koira yllä, tai kaappeihin kätkemään! Selvästi energinen koira ja energiaa piisaa! Kiva toisaalta noin, ettei ihan lahnana ja apaattisena vaan makaa..? Niinkin vois olla.