perjantai 28. joulukuuta 2007

Viaton mustikkapiirakka


Joulusta selvittiin hengissä, tosin ei aivan kolhuitta. Poltin käteni porukoiden uuniin, joten nyt on ärsyn näköinen palovamma oikeassa rystysessä. Näytän ihan joltain nyrkkitappelukriminaalilta. Muitakin kummallisuuksia oli, esimerkiksi vietin elämäni ensimmäisen joulukuusettoman joulun (kylkiasennossahan se kuusi kyllä olisi suurimman osan aikaa viettänyt, kiitos noiden nelijalkaisten pyörremyrskyjen). En myöskään muista yhtään näin lumetonta joulua, enkä takuuvarmasti ole todistanut uuden television ostoa jouluaattopäivänä tuntia ennen kuin kodinkoneliike meni kiinni (porukoiden lähes 20-vuotias kuvaputkitelkku päätti tulleensa tiensä päähän aattoaamuna). Enkä oikein missään vaiheessa päässyt joulutunnelmaan, mutta ehkä se johtuu iästä, tai jotain.

Kävin tänään elokuvissa. My Blueberry Nights oli tuotoksen nimi.. ihan herttainen teos. Paitsi että kyllä se Natalie Portman on ihan liian hyvännäköinen nainen. Ja Jude Law voisi kanssa olla vähän vähemmän komea. Mutta eihän minulta koskaan mitään kysytä. Hyljeksitty sieluparkani koki pienen valaistuksen elokuvan alussa, kun Norah Jones ja Jude Law keskustelivat piirakoista. Juden omistamassa kahvilaravintolassa kun päivän päätteeksi juustokakku oli mennyt kokonaan, persikkapiirakka ja suklaakakku lähes kokonaan, mutta mustikkapiirakkaa jäi aina runsain mitoin yli. Norah tätä kovasti ihmetteli, ja Jude selitti, että mustikkapiirakassa ei ole mitään vikaa - ihmiset vain valitsevat aina jotain muuta. Tässä kohtaa katsojien ilmeisesti kuului samaistua mustikkapiirakkaan. Minä ainakin samaistuin. Eihän minussakaan mitään vikaa ole (ainakin yritän kovasti uskotella itselleni, että näin on).. ihmiset vain aina valitsevat jotain muuta.

Vuoden viimeinen viikonloppu. Mihinköhän senkin käyttäisi..

2 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Hassua. Minä olen koko elämäni uskotellut itselleni että minussa on jotain vikaa, ja että noiden pitäisi aina valita jotain muuta kuin minut. Ja sitten tulee aina joku joka ottaa minut..
Ehkä sinun pitää kokeilla vaihtaa taktiikkaa? :S

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluan niin paljon nähdä sen leffan! Itse asiassa koitan raahata paremman puoliskoni huomenna katsomaan sitä.