torstai 28. elokuuta 2008

Muisteloita.


M-ystäväni lähetti minulle tänään muinoin laatimansa englannin kieliharjoitteluraportin. Ihan vain muisteltavaksi. Itse olin omani hävittänyt jo kauan sitten ja nyt vähän harmittaa.

Mehän siis suoritimme harjoittelun yhdessä legendaarisena kesänä vuonna 1999. Suunniteltiin reissua kuukausikaupalla etukäteen. Istuttiin pimeinä talvi-iltoina M:n huoneen lattialla karttojen ja kirjasten keskellä ja suunniteltiin reittejä. Ja lopulta päädyttiin kiertämään pitkin poikin Britanniaa kahdeksi kuukaudeksi. Nyt tuo kaikki muistui mieleen, kun luin M:n raporttia. Mitä kaikkea sitä tulikaan nähtyä... Birkrigg Commonin pikkuruinen ja vanhaakin vanhempi kivikehä (joka teki paljon huomattavamman vaikutuksen kuin turistien valtaama Stonehenge), Walesin vuoret ja pitkähäntäiset lampaat, Wallaseyn Prom ja näkymä Liverpooliin, Salisburyn jokipuistikon päällekäyvät sorsat, Cambridge ja salskea nuorukainen, joka pyysi meitä ajelulle jokiveneellä (maksusta, tosin..), Tolleshunt Knightsin luostarin ruusupapupenkki (joka jäi puoliksi kitkemättä) ja Lontoon ihana Kensington Gardens. Uuh.

Ehkä pitäisi yrittää säästää rahaa ja tehdä ensi kesänä pienimuotoinen 10-vuotisjuhlakiertue, ainakin joihinkin noista 'vanhoista' paikoista.

Hain uutta työpaikkaakin. Sellaista vuoden mittaista projektisihteeriyttä täällä samaisessa laitoksessa. Työnkuva vaikutti ihan mielenkiintoiselta (vähän niinkuin jonkinsortin akateeminen party planner, heh..). Haku päättyi eilen, eikä sieltä Vieläkään ole kukaan soittanut ja kehunut hakemustani maasta taivaaseen ja uhannut itkupotkuraivarilla, jos en tule niille töihin. Sitä odotellessa, siis.

Mutta elämän seesteisyys jatkuu, kohta tulee postissa jelloa (kiitoksia, sisar A!), ja huomenna on vapaapäivä. Jei.



PS. Ai niin. Jos joku näkee yksinäistä kameranjohtoa jossain (Olympus) niin ilmoittakaa.. se kotitontun törkimys on taas käynyt hävittelemässä miun omaisuutta. Nyt on kuvakset jumissa kamerassa... :(

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö nuo kamerajohdot ole yleensä ihan perus-USB -piuhoja? Ainakin vähän uusimmissa kameroissa ovat ja sellaisen saat mistä tahansa elektroniikkakaupasta.

silps kirjoitti...

No kun ei ole perus-usb. Se kameran aukko on sellainen puolikkaan usb-porttireiän kokoinen.

Anonyymi kirjoitti...

No sellainenhan se USB-piuhan toinen pää yleensä on? Eli toisesta päästä isompi ja toinen about puolet siitä ja vähän samanmallinen (paitsi snadisti kapeampi toisesta pitkästä reunasta). Äh ei tuota kukaan ymmärrä:
http://www.xtatix.com/shop/images/xpc%20usb%20cable.jpg
(tai kuva-googleta "usb cord")

silps kirjoitti...

Kimille tiedoksi: ongelma on ratkaistu. Ostin kortinlukijasysteemin.