perjantai 12. lokakuuta 2007

Mitä syödä kun ei ole nälkä?


Tällä viikolla on ollut ongelmia ravinnonsaannin kanssa. En muistanutkaan, miten tehokkaasti sielun kärsimys ehkäisee ruokahalua. Sokeriaddiktionikin on hiipunut - välillä miettii, että sitä varmaan pitäisi syödä kun siihen on tottunut, mutta äkkiä sekin ajatus unohtuu.

Kello on pian puoli kuusi iltapäivällä, ja tähän mennessä tänään olen saanut pakotettua itseni syömään:

- 1 laktoositon ja rasvaton metsämansikkaviili
- muutama pala keltaista paprikaa
- pari haarukallista Amican kesäkurpitsapannua
- pala täysjyväruisleipää
- 1 Extra-lakritsipastilli

Ja siinä kaikki. Kovin on samanvahvuinen ollut ruokavalio koko viikon. Kohta varmaan alkavat aivosolutkin näivettyä. Tiedän, että syödä pitäisi, ja olen yrittänyt ehdotella itselleni erinäisiäkin ruokalajeja, mutta kun kaikki etoo. Alkuviikosta meni sentään sosekeitot alas kun riitti, että sai lusikallisen suuhunsa ja nielaisi. Nyt etoo nekin. Banaanitkin menivät vielä alkuviikosta, nyt ne tuntuvat liian makeilta (ja tämä tulee vannoutuneen sokeriholistin suusta!).

No, jos pluspuolia ajattelee, niin kohta varmaan voin sitten käydä ostamassa ne numeroa pienemmät Leen farkut, jotka edellisellä kerralla jäivät ostamatta, kun muotoilivat vyötärönseutua vähän epätoivotun näköiseksi. Maanantaina olisi palkkapäiväkin..

Menuehdotuksia otetaan vastaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluutko Cadburysin suklaata? Jos se vaikka maistuisi?
Kylse siitä taas lähtee..

silps kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta, vaan kun ei tunnu uppoavan minkäänsortin suklaa. Ei edes se Fazerin lontoonrae, jonka nimeen vannoin vielä jokunen viikko sitten. Kai se palo sitten aikanaan palaa..