maanantai 1. lokakuuta 2007

Piisiru päässäni


Tell me why
I don't like Mondays
I want to shoot
The whole day down


Eipä voi sanottavammin kehua, että neljän päivän (mukaanlukien viikonloppu) vapaa olisi ehtinyt rentouttaa sielua saatikka ruumista. Mutta ei voi mitään.

Tämä päivä meni taittaessa opasta taitto-ohjelmalla, jota en osaa kunnolla käyttää. (Olen kyllä ilmoittautunut koulutukseen, mutta se on vasta marraskuussa, ja oppaan pitää olla painettuna tämä viikon aikana.) Miedosti ilmaistuna meni hermot, monta kertaa. Yhdistettynä viimeviikkoiseen episodiin à la naapuriyksikön esimies, josta en ilmeisestikään kyennyt pääsemään yli viikonlopun aikana, tämä maanantai vei mehut.

Niin, ja kun kotona vielä on oksenteleva ja surkeakatseinen pikkukoira. Iso oksenteli ensin viime viikon alussa. Ruumiineritteitä jatkuvalla syötöllä. Toinen niistä noin kahdesta ihmisestä, jotka tätä blogiviritystä lukee, pyysi kuvatodisteita Hilman kasvamisesta - tähän on pakko sanoa, että minun kamera käyttäytyy aika huonosti nykyisin. Olisi kai hankittava uusi. Mutta kun olisi hankittava myös uusi jääkaappi, joten pitää harkita hetkon, kumpi on tärkeämpi. :P

Tulisipa äkkiä loppuviikko. Vaikkapa torstai. Torstai olisi oikein hyvä.

Ei kommentteja: