maanantai 15. lokakuuta 2007

Oj va bra.


Sain selville, että minulla onkin ehkä jopa viisi (5!) lukijaa! Tässähän joutuu jo melkein miettimään sanomisiaan ja asettelemaan niitä paremmin.

No ei sentään. Mutta olisihan se hauska tietää, ketä täällä käy, ja josko niitä olisi jopa enemmänkin kuin ne viisi.

Tänään on ollut melkein hyvä päivä. Olin ajattelematta viimeviikkoista kurjuutta lähes koko päivän, kunnes yhtäkkiä puun takaa hyökkäsi ikävä ajatus päähän. Oliko minussa Sittenkin jotain vikaa? Miksi se antoi niin helposti periksi? Miksei minusta taisteltu? Edes vähän?

No, sehän minulle ei selvinne koskaan. Sotken vain ennestäänkin täysinäisen pääni, jos alan tuota murehtimaan.

Pää todellakin on täynnä. Marraskuun loppuun mennessä pitäisi kirjoittaa 6 kirjallisuusesseetä ruotsiksi, 5 kirjallisuusesseetä englanniksi, läpäistä se kämäinen kielentutkimuskurssi (jonka luennoille en yksinkertaisesti MUISTA mennä..) ja laatia kandintutkielma, joka tosin tack och lov saa olla osa gradua. Onnistuu, vallan varmasti, jos vain pysyisin hereillä iltaisin. Se iltaunisuus on nimittäin saanut jatkoa. Eilenkin yritin epätoivoisesti lukea kirjaa, josta pitäisi essee saada aikaiseksi, mutta yksinkertaisesti nukahdin vähän kahdeksan jälkeen.

Pitäisiköhän opetella juomaan kahvia...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kahvi on hyvää :-)Toisaalta ei se saa yhtään työhaluja lisättyä.

Jos oikein haluaa tuntea olon masentuneeksi"suosittelen" Stidio Ghiblin animaatiota Grave of the Fireflies. En ole onnistunut vielä parin vuoden aikana katsomaan sitä kokonaan läpi koska viimeistään noin puolen tunnin päästä alkaa itkettämään ja se jatkuu kunnes oon kelannut leffan loppuun. Kaikki vaan kuolee..
Muut saman studion leffat on tosin hyvin herttaisia ja söpöjä. Nyt teatterissa on Maameren tarinat, joka olisi kiva ellei oisi tullut joskus luettua Ursula Le Guinia.

-TC- kirjoitti...

Minäminäminä. Tietysti. Itsestäänselvyytenä :)

Anonyymi kirjoitti...

o/

silps kirjoitti...

Tc: en mie enää mitään uskalla ottaa itsestäänselvyytenä..

Antic: siekin? :O No enpä tienny. Tervetuloa silti.

Anonyymi kirjoitti...

ja käyn määkin - tosin vähän satunnaisesti mut kuiteskii