maanantai 24. syyskuuta 2007

Jotain mätää Tanskanmaalla


Parin kuukauden päästä pitäisi taas mennä Tanskaan. Juuri kun olin edellisestä lentokammokokemuksesta selvinnyt, niin pitäisi alkaa panikoimaan uutta. Ne viimeaikaiset SASin koneiden leviämiset eivät kyllä sanottavammin ole ainakaan lieventäneet kammoa - vaan jos minun kohtaloni tällä kertaa on syöksyä roihuavana tulipallona Itämereen (aiemminhan niin ei käynyt, kuten huomaatte), niin sittenhän varmaan käy niin.

Mutta minkä vuoksi yhteispohjoismaisen koulutusyhteistyön nimissä pitää kokoontua nimenomaan Kööpenhaminassa? Edellinenkin ohjelmalanseeraus on ilmeisesti ollut siellä. Eikö se nyt ole vähän epätasapuolista muita Pohjolan maita kohtaan? Olisivat tulleet vaikka tänne, hela konkarongen. Vi har det så trevligt här. Mit luftpudefartøj er fyldt med ål.



Tällä viikolla on vain kolme päivää töitä. Vuosilomailen (eli nukun univelkaa pois) torstain ja perjantain, jiihaa. Ja huomenna menee koko päivä jossain prosessikuvauspilperökoulutuksessa. Omituista tuo laatutyö, kun kaikki tekemiset pitää kutistaa pikkuruisiin laatikoihin, jotka räpistelevät omilla uimaradoillaan. Mutta ehkä ne minua viisaammat oikeasti tietävät mitä tekevät.

Ei kommentteja: