keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Kirppukynnyksemme on matala.

Tuomion sain, kyseessä oli koiran kirppu. Voi kuulemma purra ihmistäkin, mutta ei viihdy niin hyvin, että sellaiseen asumaan muuttaisi. Kodintekstiilitkin säästyivät liekeiltä. Hoidoksi saatiin Stronghold-kuuri, joka ilmeisestikin toimii vähän niinkuin se punkkikäsittely - aine ruutataan koiran niskan iholle kuukauden välein, kolmen kuukauden ajan.

No, olipahan siinäkin jännitystä yhdelle illalle. Mielenkiintoisia psykosomaattisia kutinoita koin jännityksen lomassa itsekin.

Aloitin maanantaina uudessa työssäni, enkä ole vielä tähän päivään mennessä (ja nyt on kuitenkin jo keskiviikko..) tehnyt yhtään työhön liittyvää asiaa. Tänäänkin saavuin toimistolle vasta tuossa tunti sitten. Ilmeisesti tänään on tarkoitus pitää joku kokous siitä, mitä minun oikeasti sitten kuuluisi tehdä. Nimittämiskirjassa lukee: Määräaikainen tehtävä: menetelmän jatkokehittely ja muokkaaminen käyttökelpoiseen ja julkaistavaan muotoon. Okei, kehitellään ja muokkaillaan kyllä, kunhan vain ohjeistettaisiin vähän tarkemmin.

Ai niin, päätin sitten viimein vähän vastentahtoisesti uusia salikortin pitkän tauon jälkeen. En ole oikein koskaan siellä tykännyt käydä, mutta nyt on tullut istuttua liikaa koneella ja selkä on siitä ihan hämmennyksissä, eikä siihen aiemmin ole auttanut juuri mikään muu kuin kuntosalitreeni. Ja tauko oli sen verran pitkä, että tilasin itselleni oikein henkilökohtaisen kuntosaliohjelmankin. Tehdään nyt sitten kunnolla alusta (eli tästä päivästä) lähtien.

Ei kommentteja: